Ontdek Den Brugwachter

Den Brugwachter is een gezellig restaurant, een sfeervolle brasserie en een moderne feest- en vergaderzaal samen en je hebt Den Brugwachter.

Restaurant

In het restaurant ga je de gastronomische toer op. Aperitieven doe je in de aparte aperitiefruimte. Uiteraard kan je à la carte eten. Aan tafel kies je uit een mooie selectie koude en warme voorgerechten, vis- en vleesgerechten en desserts.

Daarnaast presenteert Den Brugwachter een interessante menuformule: de menu van de chef.

Een uitgebreide kaart met heerlijke suggesties die regelmatig wijzigen en seizoensgebonden zijn. Het restaurant is uiterst sfeervol ingericht en biedt plaats aan 30 personen.

Reserveer nu uw tafeltje.

Brasserie

Wil je het wat eenvoudiger, dan zit je goed in de brasserie met kleine en grote snacks. Ideaal na een wandeling of fietstocht in de omgeving.

Reserveer nu uw tafeltje.

Tuinterras

Het grote tuinterras van Den Brugwachter, de ideale plek om even te verpozen na een inspannende fietstocht over het grensoverschrijdend fietsroutenetwerk of een ontspannende wandeling langs het kanaal.

Op het tuinterras van Den Brugwachter kan je genieten van een lekkere maaltijd, een kleine snack of een lekker biertje, terwijl de kinderen zich amuseren op de speeltuin.

Feestzaal & Vergaderzaal

Ook voor allerhande feestjes tot vijftig personen zit je goed bij Den Brugwachter. De feestzaal nodigt uit tot aangenaam feestvieren en vergaderen in een gemoedelijk kader.

Reserveer de zaal.